Spy Phone App за:

Android

iOS

Сви корисници Шпијунирај телефон-а су у обавези да прихвате све услове на овој страници заједно са Корисничким Правним Уговором приликом прављења налога.

Услови коришћења

Термини "нас" или "ми" или "наш" се односи на власнике и операторе овог сајта и мобилног софтвера. Термин "Ви" се односи на прегледаче сајта или на особе које се региструју коришћењем мобилног софтвера.


Приступањем сајту Шпијунирај телефон или инсталирањем, покретањем или коришћењем софтвера (Андроид апликације), Ви дајете на знање да сте схватили и прихватили ове услове коришћења. Ови услови коришћења су подложни променама. Уколико наставите да користите сајт или софтвер (Андроид апликацију) након промена, Ви схватате и прихватате промене. Молимо Вас да редовно проверавате услове коришћења због могућих промена.


У неким земљама није легално инсталирати софтвер за мониторинг на мобилном телеону који не поседујете или за који немате адекватно овлашћење за инсталирање софтвера за надзор. Искључива је одговорност корисника да поштује све законе своје земље. Преузимањем и коришћењем апликације Шпијунирај телефон, овим путем се слажете да поштујете наше услове коришћења:

-> Молимо проверите све релевантне прописе (државне, покрајинске, локалне) пре инсталирања овог софтвера.
-> Шпијунирај телефон није направљен да се не може открити. Морате обавестити особу коју пратите. Шпијунирај телефон софтвер је направљен за етички надзор малолетне децње у процесу родитељске контроле или послодаваца који желе да контролишу активности својих запослених.
-> Можете инсталирати и користити ову апликацију на уређају који је Ваше власништво, или за који имате писмено одобрење да инсталирате апликацију, од власника. Свакога ко користи уређај на коме је апликација инсталирана морате учинити свесним чињенице да се њихов интернет и активности на телефону прате и архивирају.


Задржавамо право да обришемо налоге особа који злоупотребљавају горе наведене Услове коришћења, и такође дати њихове информације на захтев свих рлевантних (правних) субјеката у складу са постојећим законима.


Сви сакупљени подаци од стране апликације не могу бити искоришћени на сусду.


Ми прихватамо политику тоталне поверљивости и приватности базе података наших муштерија. Нисмо нити ћемо икада продавати информације о нашим муштеријама „спамерсима“ или другим телима која би хтела да рекламирају или траже њихове производе или услуге. Наша апликација не сакупља додатне информације са вашег уређаја осим оних које су неопходне за успешно функционисање. Ваши подаци су у сигурним рукама. Ми можда пошаљемо важна обавештења на имејл који сте искористили приликом регистрације (ово се неће дешавати често). Уколико одјавите претплату, нећете добијати никакве мејлове. Инсталирањем апликације на телефону, Ви се слажете да ће апликација сакупљати податке са тог телефона и слати их нашим серверима, где ћете их моћи погледати само ако се пријавите са својим корисничким именом и шифром. Ми не сакупљамо шифре или бројеве кредитних картица. Молимо Вас да будете свесни чињенице да вам нећемо вратити новац само зато што сте се предомислили. Уколико имате техничких потешкоћа са нашим софтвером, молимо Вас да нам пошаљете мејл и мићемо заједно радити да превазиђемо/поправимо ове проблеме. Уколико не будемо у стању да пронађемо задовољавајуће решење и софтвер се покаже као лош, вратићемо Вам новац. Ми нећемо враћати новац услед ситуација у којима сте Ви купили апликацију анемате потпуни, неограничени физички приступ уређају који желите да надзирете.


Ми не нудимо никакве врсте јамства или гаранција по питању перформанси софтвера, поузданости или одговарању задатим задацима. Шпијунирај телефон не гарантује да ће производ, сајт и његов садржај и подешавања радити без прекида и грешака, или да ће перформансе производа бити најбоље на свом моделима телефона. Резултати могу варирати у зависности од техничких карактеристика уређаја. За Андроид, производ можете испробати бесплатно 3 дана како бисте га тестирали или одлучили да ли одговара Вашој сврси. Ни под којим условима се не сматрамо одговорним за било какво губљење података или оштећења (финансијска, физичка, емоционална илид руга) која могу бити резултат коришћења нашег софтвера.


Шпијунирај телефон s софтвер и сва права интелектуалне својине (патенти и ауторска права) су сикључиво влаништво „Cad-Design-а“. Куповањем софтвера, ми Вам гарантујемо ограничено, не-ексклузивно овлашћење за коришћење које се може опозвати, само форми кода који може да прочита машина или. Ова лиценца не преноси на Вас било каква права својине или било какви правни удео у овом софтверу. Не можете копирати, прилагодити, превести, произвести изворни код из овога, преокренути сврху, раставити, или покушати да изведете изворни код, модификујете или направите изведени рад овог софтвера.


Заштитни знаци Google, Android, Samsung, Whatsapp, Facebook, Skype, Viber, Line, не припадају нама. Наш заштитни знак је Шпијунирај телефон апликација.