Spy Phone App за:

Android

iOS

Шпијунирај телефон карактеристике


Услови телефонаБиће Вам потребна било која верзија Андроида новија од 2.3 - GINGERBREAD или било који iPhone/iPad са новијом верзијом iOS-а од 6.x.

Инсталирање Шпијунирај телефонПре свега, морате физички имати телефон како бисте инсталирали апликацију. Након инсталирања апликације, потребно је да покренете апликацију како бисте регистровали свој телефон. Када покренете апликацију, мораћете да унесете имејл и шифру. Како бисте регистровали телефон, потребна Вам је повезаност са интернетом. Ваш имејл и шифра ће бити сачувани на нашем серверу а Ви ћете морати да их користите за пријављивања на нашој интернет страници. Уколико је телефон раније регистрован, имејл ће бити попуњен са Вашим имејлом од претходног инсталирања а Ви ћете морати да унесете шифру од претходног инсталирања. Након што унесете своје податке пријављивања, морате одредити име за овај телефон. Након што је апликација инсталирана на телефону и већ шаље пријављивања нашем серверу (уколико је телефон повезан са интернетом). За неколико сати, ви можете да се повежете са страницом Шпијунирај телефон како бисте видели пријављивања.

Уноси слањаКако би Шпијунирање телефона слао уносе нашем серверу морате омогућити интернет везу на Вашем телефону. Наша апликација ће покушати да периодично шаље уносе нашем серверу али уколико нема побвезаности са интернетом уноси ће бити изгубљени. Они ће бити послати Шпијунирај телефон серверу када буде било интенерк конекције.

MMS/SMS уносиШпијунирај телефон апликација бележи послате и примљене SMS и MMS поруке. Видећете GPS позицију (за телефон где сте инсталирали апликацију) када MMS/SMS буде примљен/послат. Одлазни позивни број ће бити интегрисан у контактима телефона. Он чува поруке и за SMS и MMS. За MMS, она такође чува било које приложене слике, а бићете у стању да видите или преузмете ту слику.

Телефонски уносиАпликација ће пратити долазне и одлазне телефонске позиве. Име контакта и трајање позива се чувају. За Андроид, бићете у могућности д послушате стваран позив. Можете снимити око 3 бесплатних позива током пробног периода и све позиве док сте у претплати (само за Андроид!).

GPS уносиGPS уноси се снимају за сваки телефонски позив, SMS и системске уносе. Али они такође могу бити снимљени периодично – за овај тип GPS уноса, имаћете пун приступ интернет страници. Како би ови уноси били тачни, треба да омогућите GPS (и GPS сигнал) или макар Wi-Fi или пренос Мобилних података. Када користите Wi-fi или пренос Мобилних података, GPS координате не морају увек бити тачне.

Уноси претраживачаШпијунирај телефон апликација такође прати активност претраживача. Биће сачувани главно име домена и датум када му је приступљено. Ми подржавамо изабраниАндроид претраживач, S-претраживач (Galaxy S5 претраживач), Chrome (за Анддроид) и Safari претраживач (за iPhone / iPad).

WhatsappСа успехом смо постигли да приступимо Whatsapp порука без поседовања ROOT приступа на Вашем телефону. Како би комплетирали овај процес, биће потребно да повежете свој телефон с својим компјутером и да видите испис на свом рачунару.

Друге друштвене апликацијеШпијунирај телефон може да издвоји поруке од различитих друштвених мрежа или апликација за комуницирање. За Viber, Skype, Line, Snapchat, Hangouts, Twitter, Kik и Tango поруке биће потрбан ROOT циљаног телефона. (за Андроид уређаје). Без “root“ приступа, наша апликација неће моћи да приступи овим фајловима.

Окружење – снимање звука окружењаПочевши са седмом верзијом Шпијунирај телефон (верзија за Андроид) и iOS верзију, Ви можете да снимите чак и окружење тако што ћете послати SMS на циљани телефон. Можете искористити ову особину само ако сте укључили могућност снимања позива и окружења на Вашој претплати.

SMS команде – контрола уживоПутем SMS команди, можете рестартовати интернет, покренути интернет, зауставити интернет, рестартовати GPS, рестартовати подешавања, рестартовати Wi-Fi, покренути Wi-Fi, зауставити Wi-Fi, снимање окружења, сликати, направити слику предњом камером, видети контакте, и видети апликације на жељеном телефону који ради на Андроид оперативном систему. Ове поруке су развијене као решење родитељског надзора или као покушај да се поврати телефон уколико је изгубљен или украден. Молимо Вас да користите SMS команде само у ове сврхе. Не преузимамо никакву одговорност уколико се ове команде користе у друге сврхе осим оних за које су направљене.

Уноси системаШпијунирај телефон апликација прати искључења или укључења приликом уноса. Она такође прати уносе звања телефона као што је постављање вибрације или подешавање на тихо. Можете такође видети када је промењена SIM картица.

Конфигурација уносаИмаћете различите опције конфигурације које ће бити доступне на менију налога на сајту. Имаћете могућност да онемогућите GPS уносе, онемогућите уносе Претраживача и модификујете временске интервале за GPS уносе и временски интервал за слање података на серверу.

ЦенаАпликација је бесплатна за преузимање. Свако може да преузме апликацију са наше интернет странице. Без икакве надокнаде, уноси ће бити послати на интернет страницу уколико инсталирате апликацију. За Android ОС, прво, када се пријавите на интернет страницу, три дана ћете имати потпуни приступ да видите своје уносе. Уколико сте задовољни апликацијом, након пробног периода ћете морати да платите како бисте имали пун приступ уносима на интернет страници. Уколико изаберете да се пријавите за неки дужи временски период добићете попуст (до 50% годишње). Уколико планирате да региструјете више телефона такође ћете попуст (до 50% за 10 или више телефона). Како би се претплатили на месец, цена основне претплате је $10.00. Уколико Вам је такође потребно подешавање снимања позива или подешавање снимања окружења, морате платити $20.00 месечно. Са свим попустима можете регистровати 10 телефона годишње за само $200.00.